Teme de gandire

Poate că şi mama ta a avut aceasta diemă cu tine. Nu te bucuri că te-a ales? Că exişti? Ai primit darul vieţi, de ce să nu-l dai mai departe?
Tu ai o mamă. Nu vrei ca şi copilul tău să aibă una?

Fă o listă cu motivele pentru care vrei să faci avort, vei constata că sunt aproape în totalitate de natură materială. Dacă ai avea toţi banii din lume, toate casele şi toate posibilităţile, te-ai mai gândi să faci avort? Oare nu valorează copilul tău mai mult decât toţi banii din lume?

Probabil ai aflat cât costă un avort. Acum află şi cât costă să faci un copil, in vitro, cu celule criogenate etc. Multe femei ajung aici tocmai fiindcă atunci când puteau, nu au vrut copii. Când au putut , nu au vrut, şi când au vrut, nu au putut. Merită să te gândeşti la asta.
Este corpul tău. Tu ţi l-ai creat? Tu ţi-ai creat inima ta? Dar inima care bate in tine , tu ai creat-o? Dacă nu tu ai creat inima care bate n tine, de ce crezi că ai tu dreptul să o opreşti doar fiindcă există o lege care îţi permite să faci asta? În Canada există o lege care permite să faci sex cu animalele. Înseamnă oare că ăsta e un lucru bun?